Debiteurenbeheer

Voor een vast bedrag per maand

Facturatie en opvolging voor een vast bedrag per maand of per factuur. Er zijn verschillende mogelijkheden.


Wat is debiteurenbeheer?

Wij nemen uw debiteurenbeheer volledig uit handen. Uw facturatie gebeurt zonder zorgen. Wij zorgen voor correcte e-facturatie. Wij versturen facturen en indien nodig herinneringen en aanmaningen naar uw debiteuren. Dit doen we per e-mail en is mogelijk vanuit uw eigen internet domeinnaam. Facturen, herinneringen en aanmaningen maken wij op uw briefpapier. Mocht uw klant de factuur niet hebben voldaan op de vervaldag, dan zullen wij uw klant nabellen. Het betreft een uiterst klantvriendelijke manier om uw factuur voldaan te krijgen.

  • Factuur
  • Herinnering
  • Aanmaning
  • Opvolging betaling
  • Verwerking betaling: binnen 48 uur uw geld op uw rekening

Consequente maar menselijke beleidsvoering

In overleg met u voeren wij een consequent maar menselijk beleid ten aanzien van uw klanten. Consequent door een strenge opvolging en strikte toepassing van de deadline. Menselijk door alleen een uitzondering te maken voor de klant die het echt nodig heeft.

Positief voor de cashflow van uw onderneming

Onze specialisten treden in dialoog met uw klanten. Op die manier zorgen we dat u snel over uw geld kan beschikken.

Mogelijkheden

Debeurenbeheer kan in vorm van een abonnement voor een vast bedrag per maand of kan per factuur indien u enkele facturen per maand heeft. Abonnementen zijn er voor maximaal 25, 50 of 100 facturen per maand. Prijzen zijn afhankelijk van de soort debiteuren en de branche waarin u werkt.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw onderneming