Minnelijk traject: NO CURE NO PAY

Het minnelijk traject is de fase van het incassotraject waarbij er nog geen beroep wordt gedaan op de Rechtbank. Het doel is om een bevredigende oplossing te vinden zonder tussenkomst van de rechter. In deze fase worden gerechtskosten vermeden. Indien wij geen resultaat behalen, kost het u ook niets.

Werkwijze:

De debiteur wordt schriftelijk en telefonisch tot betaling aangemaand. In sommige gevallen doen we ook een huisbezoek aan de debiteur.

Wij bestuderen en beoordelen verweren van de debiteur.

Wij treffen een betalingsregeling met de debiteur en zien toe op de naleving hiervan.

Hoge slagingskans

Door de jarenlange ervaring van Credit Incasso, heeft uw dossier in het minnelijk traject een hoge kans van slagen. Credit Incasso gaat met haar cliƫnten een resultaatsverbintenis aan. Credit Incasso verbindt zich ertoe om resultaat te behalen.

Altijd op basis van No Cure No Pay?

Nee, het minnelijk traject gaat niet altijd op basis van No Cure No Pay, maar in de meeste gevallen wel. Niet iedere vordering leent zich voor No Cure No Pay. Voor het opstarten van het dossier, wordt dit met u afgesproken.

Welke factoren bepalen of een vordering zich leent voor No Cure No Pay?

Wat vormt de basis van de vordering? Wat is er precies afgesproken tussen de partijen? Is er overtuigend bewijs voor de vordering? Heeft de wederpartij de vordering betwist?

Indien u twijfelt over de haalbaarheid van uw vordering, neemt u dan contact met ons op. Onze specialist zal de zaak met u bespreken.

BEL ONS OP +32 478 75 94 10 of +31 625 10 18 93

Hoe lang duurt het minnelijk traject?

Het minnelijk traject duurt gemiddeld genomen 14 tot 60 dagen. Indien er na het minnelijk traject niet het gewenste resulaat is behaald, zult u door ons worden gecontacteeerd en zullen we u verder adviseren. U zult van ons een voorstel ontvangen voor gerechtelijke invordering.